Back to top
Tawk.to
Nyheder

Nyheder

Home Nyheder Nyheder

27 mrt 2023 Har du nogen sinde yarnbombet? Yarnbombing er et fantastisk farverig indslag i det offentlige byrum. Her er det ”gået ud over” FalcoDK cykelparkering hos UCL i Odense – mon ikke det er nogle pædagogstuderende der har været i gang? Uanset…
23 jan 2018 Cykelparkeringens største fejltagelse Igennem ugens løb ser vi flere tegninger og får forespørgsler, hvor cykelparkeringen er planlagt til at skulle stå skråt. Det kan også kaldes skråparkering eller 45° parkering.
17 okt 2017 Bruger du øverste etage når du vælger etagecykelparkering? Vi ser alt for ofte projekter, hvor det er nødvendigt at etablere etagecykelparkering, for at opnå de nødvendige pladser. Det skal være nemt at få cyklen op på øverste etage – ellers forbliver de øverste etager tomme og ubenyttede og cyklerne – de henstilles tilfældige steder og skæmmer det ellers flotte byrum.
8 apr 2016 Ny medarbejder hos Falco A/S På grund af rygende travlhed styrker Falco A/S deres salgsteam med ny medarbejder.
8 apr 2016 Ny robust overdækning kan tåle Star Wars vinter FalcoHoth er Falco A/S’ seneste udvikling i det brede sortiment af cykeloverdækninger. Denne nye model er inspireret af isplaneten Hoth fra Star Wars filmenes univers, og er selvfølgelig designet til at kunne tåle et hårdere vejr og meget større mængder sne.
20 dec 2015 Og VUPTI ... 2016 2016 står lige om hjørnet og Falco vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores kunder for et godt samarbejde og spændende projekter i det forgangne år.
17 jan 2015 Endnu mere ”førstehjælp til cykelparkering” fra Falco A/S Kommunerne og de landsskabsprojekterende får nu et endnu bedre værktøj i arbejdet med at skabe de bedste forhold for landets cyklister.
14 sep 2014 KAMPAGNE: Aftagelig pullert med klik-lås Med minimum af plads i det offentlige rum bliver der oftere fokus på multi-funktioner. Falco har den ideelle aftagelig pullert som hurtigt kan installeres da den aftagelige pullert kan leveres med betonfod.…
5 sep 2014 FalcoTel: overdækning til den helt rigtige pris Vi har egentlig vidst det længe, men vi har nu undersøgt det. Det viser sig, at FalcoTel overdækningen er meget billig. Sammenlignet med toneangivende konkurrenters sammenlignelige produkter er prisen BLOT DET HALVE.
16 mei 2014 Nyhed: Førstehjælp til Cykelparkering Falco A/S udgiver længe ventet guide til at lette arbejdet med placering af cykelparkering i de danske byer. Der etableres årligt et stort antal cykelparkeringsanlæg i Danmark og intet tyder på at denne aktivitet er for nedadgående. Tværtimod er der stort fokus på at få flere til at cykle og dermed også øgede investeringer til parkeringen.
Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt