Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder FOKUS PÅ: Kvalitets cykelstativ for kun 152,- kr.?

FOKUS PÅ: Kvalitets cykelstativ for kun 152,- kr.?
FOKUS PÅ: Kvalitets cykelstativ for kun 152,- kr.?
Nyheder 14 Sep 2011

Falcos A-11 kvalitetscykelstativ er det velkendte funktionelle design med en pris der holder – hele vejen! Et optimalt og fleksibelt produkt, hvor designet giver plads til cykellygter på forhjulets nav. Og prisen pr. cykelparkeringsplads er fra kun 152,00 ekskl. moms! 

Falcos A-11 cykelstativ er et af verdens mest anvendte cykelstativ. A-11 cykelstativet er et optimalt produkt; fleksibelt og med mange muligheder. Den økonomiske løsning på cykelstativer, der løser udfordringer med mange cykler i uendelige rækker. Cykelstativet er fremstillet i robuste og kraftige dimensioner. Høj/lav parkering gør det let at parkere sin cykel i cykelstativet uden problemer med styr der støder på hinanden. A-11 er cykelstativet med de mange valgmuligheder og variationer. 

A-11 variationer
A-11 cykelstativ er primært til cykler med normale dæktykkelser. Ligeledes fremstilles cykelstativerne som enkeltsidet eller dobbeltsidet, samt i 90° og 45°. Cykelstativet A-11 leveres i afstand mellem de parkerede cykler på 375 mm. Ved høj/lav parkering optimeres pladsen så der er plads til styr og kurve. Vi anbefaler ctc-afstanden på 375 mm også fordi det giver plads til f.eks 8 pr 3 mtr. fremfor 5 cykler pr. 3 mtr ved traditionelle cykelstativer. 

A-11-MB til mountain bikes har en smule mere afstand mellem ringene, hvilket gør det muligt at placere cykler med de lidt bredere dæk f.eks. mountain bikes. Desuden er dette cykelstativ fremstillet med 400 mm mellem cyklerne. Dette for at forhindre at styrene støder mod hinanden.
Begge cykelstativ-typer leveres i mange forskellige modullængder. Dette for at kunne udnytte et givent areal bedst muligt. 

Faste lavpriser:
A-11 enkeltsidet: kr. 152,00 pr. cykelplads ekskl. moms
A-11 MB enkeltsidet: kr. 156,00 pr. cykelplads ekskl. moms 

Ønsker du at vide mere om Falcos A-11 cykelstativ eller andre af vore mange cykelstativer - eller ønsker du at købe en A-11 cykelstativ skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt