Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder KAMPAGNE på: Overdækningsserien FalcoTel

KAMPAGNE på: Overdækningsserien FalcoTel
KAMPAGNE på: Overdækningsserien FalcoTel
Nyheder 14 Sep 2013

Der er ingen tvivl om at den mest populære overdækning gennem tiderne er FalcoTel. Mange kender nok overdækningen fra barndommens skolegård. FalcoTel er simpel, enkel og et velkendt design til priser der ikke fås billigere.

Designet ”sparer” en stolpe i front af overdækningen og gør den luftig og let at se på. En fordel ved FalcoTel-E er, at cykelstativerne kan kobles sammen gennem hele overdækningen, uden at stolperne er i vejen. Det giver et bedre samlet udtryk.
FalcoTel kan leveres som enkeltsidet eller dobbeltsidet overdækning, og kan beklædes helt eller delvis på siderne med hårdttræ eller aluzink evt. pulverlakeret i den ønskede farve.

Cykeloverdækningen FalcoTel-D er en dobbeltsidet variant af FalcoTel-E. Med den ”Y”-formede sektion har FalcoTel-D en flot symmetrisk linie. FalcoTel-D kan stå alene eller i lange rækker.
Tagkonstruktionen er udformet således at den leder regnvandet til centeret af overdækningen, hvor den samles og derefter ledes væk via et nedløb til terræn.

FalcoTel-K er en udvidet udgave af FalcoTel-E og FalcoTel-D. K-varianten bliver oftere anvendt som aflåseligt opbevaringsrum med vægge og dør.
Der kan vælges mellem forskellige vægbeklædninger, og vi hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rette, så ring og spørg om pris på den overdækning som passer dig bedst.

Ønsker du at vide mere om FalcoTel serien eller andre af vore mange overdækninger - eller ønsker du at købe FalcoTel skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt