Back to top
Tawk.to
DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

Om Falco

Home Om Falco DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen eller mere mundret DGNB er oprindeligt en tysk standard, der er oversat og tilpasset det danske bygningsreglement. Den danske bæredygtighedscertificering kan foregå i flere klasser og handler om evaluering af byggeriet ud fra en miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig synsvinkel. De forskellige bygningstyper betyder forskellige krav til byggeriet, og der findes derfor forskellige krav til DGNB certificeringen.

DGNB og cykelparkering

Det er oplagt, at cykelparkering er med i denne bæredygtige ligning. Det er godt for mennesket og miljøet, at flere kommer op på jernhesten. Jo bedre forhold der skabes for cyklisterne jo flere vil cykle, og så skubbes det hele i en positiv udvikling. Der skal først og fremmest kigges på kvantiteten og kvaliteten af  cykelparkeringen. Derudover handler DGNB om meget mere.

Falco kan tilbyde flere modeller, som har en DGNB godkendt afstand:

FalcoDK
FalcoScandi
FalcoKoppla

Ønsker du sparring til jeres DGNB cykelparkeringsprojekt så kontakt vores salgsteam på 7536 8100 eller info@falcoas.dk og lad os sammen finde de produkter, der løser jeres  opgave.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt