Back to top
Tawk.to
Falco: En sand cirkulær virksomhed

Om Falco

Home Om Falco Falco: En sand cirkulær virksomhed

Falco: En sand cirkulær virksomhed

Den cirkulære økonomi står i modsætning til den ”tidligere” tilgang til, at vi altid køber nye produkter, bruger dem, og smider dem væk – den lineære økonomi. Denne ’brug-og-smid-væk-kultur’ har en stor indflydelse på Jorden. Den cirkulære model antager, at nutidens produkter er råmaterialer til senere brug. I en cirkulær økonomi sikrer vi, at råvarer og produkter bevarer deres værdi. Det betyder også, at hvis vi virkelig ønsker at arbejde cirkulært, så skal vi gøre det sammen.

Det drejer sig ikke kun om råmaterialer og bekæmpelse af forurening. Nej, det handler også om iværksætteri. At skabe en forretning gennem værdiskabelse, både økonomisk, socialt og innovativt. Falco ønsker at være sådan en entreprenør for dig! Naturligvis hænger det uløseligt sammen med vores produkter og vores engagement for at imødekomme brugen af cyklen. Alt dette bidrager også til bæredygtig mobilitet.

Med andre ord; cirkularitet er en ny måde at tænke på og især at gøre sammen!

Bæredygtige materialer og produkter

Falco bruger bæredygtige materialer til produktion af vores produkter. Vi er f.eks. FSC®-certificerede. Det betyder, at alt vores træ har FSC®-godkendelsesmærket fra Forest Stewardship Council. Udover en masse træ bruges der også en masse stål hos Falco. Vi ved alle, at alt stål kan genanvendes, selv når det er galvaniseret eller overtrukket. Det opsamlede stålskrot smeltes til flydende stål. Produkter fremstillet i det bæredygtige Corten-stål er naturligvis også muligt hos Falco. Corten-stål er let genanvendeligt og har en lav CO²-udladning – med lige så lang levetid som almindeligt stål.

Bæredygtighed og cirkularitet begynder med valget af produkt. Dette er ikke noget nyt for Falco, for vores produkter har været robuste og stærke i årevis. Det betyder, at levetiden for vores produkter er lange, og at de ved den korrekte vedligeholdelse sikkert kan bestå en generation længere. Ved varmgalvanisering og eventuel pulverlakering opretholder produkterne deres værdi så lang tid som muligt, og så lidt nyt materiale som muligt er nødvendigt. Desuden bliver alt affaldsstål, der laves under produktionen, sirligt
adskilt og indsamlet af et metalgenvindingsfirma. Flere og flere af produkterne er også designet således, at enkelte dele kan erstattes, i stedet for at et helt produkt skal udskiftes. Reparation og renovering er også ofte meget enklere, billigere og bestemt mere bæredygtigt.

Falco undersøger endnu flere muligheder inden for cirkularitet og den cirkulære økonomi. Produktudvikling er her et vigtigt aspekt. På denne måde ønsker Falco at designe produkter, der bedre kan integreres i den cirkulære økonomi. Det omfatter alt fra design, der har en endnu længere levetid, til (de)montering, renovering og ombygning, men også til reparation, vedligeholdelse og genbrug.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt