Back to top
Tawk.to

Projekter

Home Projekter

Etagecykelparkering med opladningsmulighed til Sønderborg
02-09-2022
I det flotte sønderborgske bymiljø på Vothmanns Plads har cyklister med el-cykler fået en ekstra god service fordi de nu kan få opladet deres cykel, mens de parkere. Opladestationerne er lette at spotte,… Læs mere
Stilren og solid overdækket cykelparkering til Campus i Aabenraa
21-08-2020
På UC Syd i Aabenraa kan de mange elever og personale parkere deres miljøvenlige transportmiddel, cyklen, under den dobbeltsidede og stilfulde FalcoRail overdækning. Der er plads til 36 cykler i det sikre… Læs mere
Radiometer Medical tager sig godt af cyklerne
07-07-2020

Hos Radiometer Medical ApS i Brønshøj har Falco i samarbejde med vores dygtige montør igennem 10 år leveret og monteret overdækket cykelparkering til de mange ansatte.

Læs mere
Speciallavet cykelskur til universitet
28-04-2020

Falco har installeret et smukt FalcoLok cykelskur på Nyenrode Business University i Holland. Dette er den tredje overdækning, der er placeret på Campus, som giver ly for de studerende og de ansattes foretrukne transportmiddel - cyklen.

Læs mere
De finske pendlere kan nu parkere cyklerne trygt og sikkert i to etager
07-04-2020

Leppävaara togstation i Espoo, Finland er på Helsinki pendlernettet. Under stationen er der en bred tunnel, der forbinder cykeltrafik fra Syd til Nord-Espoo. Denne passage er for nylig blevet renoveret: Banerne og belysningen er blevet forbedret, og en rummelig parkeringsplads for cykler med to typer cykelstativer er blevet realiseret for togrejsende.

Læs mere
Det fleksible FalcoLok-500 cykelskur er ideelt til skole
17-03-2020

Moderselskabet Falco BV i Holland, har leveret og monteret et gedigent og smukt cykelskur til en skole i Belgien. Cykelskuret på 100 m2 har åben indgang i den ene ende og hele overdækningen er naturligvis beklædt med ubehandlet FSC® certificeret hårdttræ.

Læs mere
Etagecykelparkering under FalcoRail overdækning i Cheltenham
04-02-2020

Falcos cykelparkeringsprojekt til GWRs Cheltenham Spa Station er det seneste transportknudepunkt i England til at modtage FalcoLevel-Eco etagecykelparkeringssystem, der giver cykelisterne alt, hvad de måtte have brug for som en del af deres daglige pendling.

Læs mere
Etagecykelparkering til Rickmansworth Station vest for London
09-12-2019
På Rickmansworth Station ca. 30 km vest for London kan pendlerne på cykel nu parkere deres cykel i FalcoLevel Premium+ etagecykelparkeringen og tage toget videre ud i den pulserende hverdag. Sikker cykelparkering To… Læs mere
Tjenestemænd i Hoeksche Waard kommune (NL) parkerer cykler i FalcoLok cykelskur
15-11-2019

Efter en fusion af flere kommuner i Holland var det nødvendigt at skabe mere plads til de flere hundrede tjenestemænd, der flyttede ind på rådhuset i Hoeksche Waard kommune. Én af udfordringerne var at gøre plads til de mange ansatte og deres cykler. Falco BV installerede et cykelskur for at give medarbejderne mulighed for at opbevare deres cykler sikkert og tørt.

Læs mere
Flot nyt rådhus med god cykelparkering
28-10-2019

Vejen kommunes nye rådhus er indviet og taget i brug. Det samme er cykelparkeringen og arkitekten valgte FalcoDK som parkering til rådhusets personale.

Læs mere
Om Falco
Kvalitet

FSC varemærke For at forebygge udryddelse af skovene verdenen over samt for at fremme ansvarlig skovforvaltning, blev Forest Stewardship Council FSC® etableret i 1993. FSC® logoet står for skove, der er certificeret i henhold til FSC®'s retningslinjer. FSC®-certificeringen dækker hele kæden, fra savværk til fabrikanten…

Mere om os
Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt