Back to top
Tawk.to
DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

Home Cirkulær DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

DGNB - cykelparkering i bæredygtigt byggeri

Vi møder flere og flere projekter der behøver cykelparkering, der lever op til kravene til en DGNB certificering, og naturligvis kan vi hjælpe med det også.

Falco kan tilbyde flere modeller, som overholder DGNB kravene til afstand og højdeforskel:

FalcoDK
FalcoScandi
Falco-ideal 2.0
FalcoSound
FalcoSound Low
FalcoLevel Eco etagecykelparkering

Falco-ideal 2.0 som opfylder DGNB kravene.

 

Hvad er DGNB?

Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen eller mere mundret DGNB er oprindeligt en tysk standard, der er oversat og tilpasset det danske bygningsreglement. Den danske bæredygtighedscertificering kan foregå i flere klasser og handler om evaluering af byggeriet ud fra en miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig synsvinkel. De forskellige bygningstyper betyder forskellige krav til byggeriet, og der findes derfor forskellige krav til DGNB certificeringen.

DGNB og cykelparkering

Det er oplagt, at cykelparkering er med i denne bæredygtige ligning. Det er godt for mennesket og miljøet, at flere kommer op på jernhesten. Jo bedre forhold der skabes for cyklisterne jo flere vil cykle, og så skubbes det hele i en positiv udvikling. Der skal først og fremmest kigges på kvantiteten og kvaliteten af  cykelparkeringen. Derudover handler DGNB om meget mere.

Ønsker du sparring til jeres DGNB cykelparkeringsprojekt så kontakt vores salgsteam på 7536 8100 eller info@falcoas.dk og lad os sammen finde de produkter, der løser jeres  opgave.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt