Back to top
Tawk.to
Kvalitet

Om Falco

Home Om Falco Kvalitet

Kvalitet

FSC varemærke

For at forebygge udryddelse af skovene verdenen over samt for at fremme ansvarlig skovforvaltning, blev Forest Stewardship Council FSC® etableret i 1993. FSC® logoet står for skove, der er certificeret i henhold til FSC®'s retningslinjer.

FSC®-certificeringen dækker hele kæden, fra savværk til fabrikanten af færdige produkter, fra skov til butikshylde (også kaldet Chain of Custody). Hele kæden overvåges derfor af uafhængige certifikatudstedere og sikrer, at FSC®-certificeret træ faktisk er FSC-træ.

Falco’s hjerte banker varmt for FSC-mærket, og vi leverer kun 100% FSC®-certificeret tropisk hårdttræ. Vores FSC® licens nummer er FSC-C016221. Certifikat nummer er CU-COC-008530.

 

ISO 9001 Kvalitetsledelse

Falco er glad for at rapportere, at vores produktionsfaciliteter har bestået ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. ISO-certifikatet viser, at kvalitetsprocedurer er integreret i alle afdelinger i Falco-produktionssystemet og sikrer, at hver afdeling overholder al kvalitetslovgivning. 

ISO 14001 Miljøledelse 

Efter overgangen til et bæredygtigt hovedkontor er Falcos fabrik nu officielt i tråd med virksomhedens etik om kontinuerligt at bevæge sig mod en bæredygtig og miljøvenlig organisation. Falco har allerede etiske anskaffelsessystemer og materialegenvindingssystemer på plads, og ISO 14001-badget gør det muligt for os med stolthed at demonstrere vores løbende engagement i alt det grønne.

Alle certifikaterne ejes af moderselskabet Falco BV (Holland) 

EN-1090 CE-mærkning 

EN 1090 CE-mærkeakkreditering er en juridisk forudsætning for cykeloverdækninger og -skure i Danmark.

CE-mærkestandarden viser overholdelse af den relevante fremstillingsstandard for et produkt i overensstemmelse med en europæisk teknisk vurdering. Alt konstruktionsstålarbejde hos Falco, inklusive cykelskure, cykeloverdækninger, baldakiner og skraldeoverdækninger er i overensstemmelse med CE-mærke-standarden og opfylder fuldt ud de væsentlige krav i den relevante europæiske lovgivning om sundhed, sikkerhed og miljøbeskyttelseslovgivning

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt