Back to top
Tawk.to

Blog

Home Nyheder Blog Hvor stort skal manøvrearealet bag cykelparkeringen være?

Hvor stort skal manøvrearealet bag cykelparkeringen være?
cykelparkering
Blog 10 mrt 2020

Når der skal etableres cykelparkering kan en ellers god cykelparkering blive udfordret, hvis ikke der er afsat tilstrækkelig med manøvreareal bag cyklen til at få cyklen ud og ind i parkeringen.

Og hvor meget plads er det så? Det er lidt en erfarings- og vurderingssag, for der er ikke som sådan en standard for det. Er der god plads, anbefaler vi at gangarealet er 2 meter bredt. Det vil give god plads til, at to cyklister på gåben kan passere hinanden uden problemer.

Ofte arbejder vi dog med 1,5 meter, da det kan være forskellen på, om der kan være en række mere og dermed flere cykler på det givne areal.

Hvis du så har en enkeltrække med cykelparkering og 1,5 meter manøvreareal, vil du skulle bruge omkring 3,6 meter som tegnet herunder.

 

Du kan finde mange flere hjælpsomme mål på manøvrearealer på side 8 i ”Førstehjælp til cykelparkering”, som du kan downloade her.

Tænker du i etagecykelparkering, skal der lige være lidt mere plads. De anbefalinger finder du også i ”Førstehjælp til cykelparkering”.

Du skal også være velkommen til at tage kontakt til os via telefon på 75368100 eller mail info@falcoas.dk eller via chatten her på siden.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt