Back to top
Tawk.to

Pressemeddelelser

Home Nyheder BYRUM med spansk blod !!

BYRUM med spansk blod !!
BYRUM med spansk blod !!
Pressemeddelelser 14 dec 2011

Falco A/S har med Benito fra Spanien indgået aftale om udvidet samarbejde på det danske marked for byrumsinventar.

Med omgående virkning har Falco A/S, Vejen indgået spændende aftale om at markedsføre og sælge byrums sortimentet fra Benito, Spanien.

Dette betyder en kraftig styrkelse af produktporteføljen hos Falco. Ikke alene er der tale om et af europas absolut førende producenter, men også en tilgang til design der gennem flere år har været i danske arkitekter og landskabsarkitekters søgelys.

Produkterne er allerede i et vist omfang at finde på Falcos hjemmeside, men i den kommende tid vil dette blive eksponeret yderligere.

Samarbejdet og produkt udvalget ligger i tråd med Falco's generelle udvikling, da målet er at tilbyde produkter, der afspejler forskellige design retninger.

Valget af Benito er ikke tilfældigt, idet aftalen indebærer en prisaftale på ekstremt favorable vilkår således at produkterne på det danske marked ligger helt på linie med ellers gængse produkter af samme høje kvalitet.

Det er ikke uden stolthed at Ole Lund, Falco udtrykker sin begejstring: "Vi har hele tiden vidst at vi kunne være et emne, men dette er da en blåstempling uden lige. Ja vi er stolte - meget stolte endda".

Benito råder over et produktionsareal på ikke mindre end 248.000 m2 og er en markant europæisk spiller inden for byrumsinventar, legepladsudstyr, outdoor fitness og belysning. Ikke alt er med i aftalen, men på sigt er der ingen begrænsninger for udvidelse.

Aftalen afspejler iøvrigt en tendens med et øget udvalg af aktører og produkter på markedet i Danmark og byernes pladser og torve vil i fremtiden blive mere forskellige og dermed kunne opnå en helt anden identitet som set for bare få år tilbage.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Ole Lund, direktør
M: 2336 8103
E: o.lund@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt