Back to top
Tawk.to

Pressemeddelelser

Home Nyheder Nyt cykelstativ til danskerne

Nyt cykelstativ til danskerne
Nyt cykelstativ til danskerne
Pressemeddelelser 20 dec 2011

Tradition og fornyelse. Hos Falco A/S er intet helligt i den gode sags tjeneste...

Danmark er et traditionsbundet folkefærd når det gælder køb af cykelstativer. Sådan ligger landet. Det har Falco A/S i Vejen taget konsekvensen af og bringer nu model FalcoDK på banen.

Fleksibilitet kontra tradition
I udviklingen af det nye stativ er der taget udgangspunkt i hvad markedet efterspørger, men samtidig krydret med en variationsrigdom, giver FalcoDK langt flere muligheder end tidligere set.

Der er lagt stor vægt på funktion og fleksibilitet og derfor er en af de nye egenskaber ved stativet at det ikke blot laves i en længde på x antal stativer som man kender det.

FalcoDK har 50 cm mellem cyklerne og dette er udelukkende et kompromis, der bunder i traditioner og ikke så meget i ønsket om at få flest cykler pr. løbende meter. Når dette er sagt kan et standard stativ fås i flere længder, nemlig 3, 4, 5 og 6 pladser. De enkelte moduler kan således sammen sættes i præcis den længde kunden måtte have behov for.
Modul opbygning gentager sig naturligvis i den dobbeltsidede eller vægthængte version af stativet.

Smarte detaljer i samarbejde med branchen
Hos Falco møder vi ofte irritation over at de traditionelle stativer ødelægger de meget populære magnetlygter monteret ved navet. Gennem samarbejde med Reelight, har man hos Falco udformet selve bøjlen, så denne ikke generer lygten.

En anden detalje er de nedstøbte stativer som nu kan fås som en demonterbar version, hvor man med trekant nøgle kan afmontere stativerne i terræn højde - ganske som man ofte ser det ved pullerter. Dette gør stativet velegnet til opstilling på mange af de pladser rundt om i de danske byer, der i stigende grad bliver multifunktionelle og skal tjene flere formål gennem årets løb.

Kvalitet
Med mere end 50 år på markedet er Falco en særdeles erfaren samarbejdspartner hvorfor en helt konsekvent indstilling til kvalitet er en selvfølge.
Helt grundlæggende er stativet fremstillet i kraftigt varmgalvaniseret stål, der om ønsket kan pulverlakeres i ikke mindre end 192 forskellige RAL farver.

Hos Falco A/S venter man sig meget af det nye stativ. Priserne afspejler naturligvis den høje grad af specialisering men - overraskende nok - ligger den ikke højere end andre modeller på markedet.

Mere information kan fås ved at kontakte Falco A/S enten på tlf. 75 36 81 00 eller pr. mail info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt