Back to top
Tawk.to

Pressemeddelelser

Home Nyheder Orv det´for børn.....

Orv det´for børn.....
Orv det´for børn.....
Pressemeddelelser 7 dec 2011

Kaj og Andrea, Bamse, Kylling og Ælling pryder nu Falco\'s nye tiltag: cykelstativ målrettet børn mellem 3 og 6 år..

Med de mange tiltag man vil se de kommende år rundt om i byerne til gavn for cyklismen er dette endnu et spændende projekt.

Danmark er landet hvor der i disse år gøres mest for at øge cyketrafikken. Ikke alene er Danmark kendt som landet hvor det er naturligt at cykle, det er også landet hvor løsninger til cykelfremme er af mest innovativ karakter.

For bare en generation siden var det helt naturligt at tage cyklen i skole og til fritidsaktiviteter. Sådan er det ikke længere og det er en potentiel bombe under Danmarks status. Hvis næste generation ikke får et naturligt forhold til at snuppe cyklen mister vi ganske simpelt den position vi har skabt os.

Jo tidligere vi kan præge børnene til at opfatte cyklen som det oplagte valg, jo større er chancen for at vi kan opretholde andelen af cyklister gennem de næste mange år.

Kendte figurer til kamp for cyklismen

Børnecykelstativet FALCOKIDZ henvender sig til de 3-6 årige. Netop i denne aldersgruppe gøres de første erfaringer med at cykle og det er her der skal sættes ind.

Med Kaj og Andrea, Bamse, Kylling og Ælling vil FalcoKidz henvende sig direkte til den kommende generation cyklister.

Motivation

Motivation er nøgle ordet. Derfor skal FalcoKidz børnecykelstativet skabe debat i hjemmene. Over aftensmaden skal lille Ida fortælle om det nye stativ børnehaven har fået. Det giver samtale om emnet cyklisme og ikke mindst er forældrene tvunget til at tage stilling til emnet.

Sundhed og trivsel

Mere bevægelse er lig sundhed og øget trivsel. Det ved en vi alle og derfor er det vigtigt at børnene anspores til at bevæge sig. Cyklen burde være det naturlige valg, men motivationen skal være der og derfor er kampagner og tiltag meget vigtige.

Odense er første kommune med FalcoKidz

Som første kommune er Odense på banen med opstilling af FalcoKidz ved udvalgte børneinstitutioner.
Her anvendes stativet som led i kampagne for flere børn på cyklen.

De kommende år byder på mange spændende projekter i landets byer og Bamse vil sammen med sine venner tage imod cyklerne.

 

 

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt