Back to top
Tawk.to

Pressemeddelelser

Home Nyheder Pressemeddelse Cyklisme

Pressemeddelse Cyklisme
Pressemeddelse Cyklisme
Pressemeddelelser 1 mei 2009

01- May 2009

Trafikplanen virker.....
Allerede inden regeringens nye trafikplan er implementeret har initiativet sat skub i cykelverdenen.

Den førende aktør i Danmark, Falco A/S, der er en del af en af Europas største virksomheder inden for innovation og udvikling i det offentlige rum, har styrket sit virke indenfor cyklisme og fremme af cyklismen.

Danmark er uden sammenligning det land, hvor cyklisme og innovation er længst fremme. Allerede nu er vi kendt for at være foregangsland. Et land som resten af verden måler sig op imod.

Falco koncernen ser et stort potentiale i Danmarks knowhow og vilje til at finde spændende løsninger på området for cykelfremmende foranstaltninger.

Derfor er 2009 året, hvor Falco udvider sit sortiment til at omfatte kreative og nyskabende løsninger til cykelfremme.
Det sker gennem en fælles indsats, hvor flere virksomheder er gået sammen om at styrke landets position i hele Europa.

De første eksempler på dette arbejde har allerede resulteret i produkter indenfor cykeltælling, informationsteknik, gratis luftpumper i det offentlige rum, offentlige fontæner med rent og friskt drikkevand, "grøn bølge systemer for cyklister, by- og pendlercykelsystemer og meget mere.

Ud over en intensiv dialog med kommuner, regioner og organisationer indenfor branchen vil det første synlige bevis på, at "handsken" fra trafikplanens målsætning tages op, være en eksponering ved den kommende VeloCity konference i Bruxelles.

Her mødes mere end 1.000 beslutningstagere, rådgivere og politikere fra hele verden for at drøfte mulighederne for at fremme cyklismen.
Falco er til stede, ikke bare med sine ledende medarbejdere, nej Falco har valgt at gå linen ud og præsentere både ideer og produkter på egen stand på messen.

Lad dette slå en pæl igennem "negativ tankegang" i disse så omtalte krisetider. Her er beviset på at statslige initiativer har direkte positiv og afsmittende effekt!

Danmark ER cykellandet nr. 1 og med Falco´s engagement og udvidelse af produktprogrammet nu også landet med spændende eksport muligheder.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt