Back to top
Tawk.to
Mission og vision

Om Falco

Home Om Falco Mission og vision

Mission og vision

"Det bæredygtige indretning af dit udendørsområde med produkter, der udmærker sig i funktionalitet og design."

Dette er kort fortalt Falcos mission. Derfor udvikler, producerer og eksporterer Falco gadeinventar i bredeste forstand. Vi vælger kvalitets- og bæredygtige produkter, som kendetegnes ved en god pris/kvalitet-forhold og er førende inden for funktionalitet og design. Via ISO 9001 garanterer vi, at vores kunder får en professionel behandling; med andre ord, vi vil leve op til det, der er aftalt!

Falco lægger vægt på integritet og tillid; derfor forventer vi, at vores medarbejdere, men også vores eksterne partnere, er fagligt kompetente, engagerede og handler korrekt.

Falco betragter sine aktiviteter i lyset af sine sociale ansvar. Vi fokuserer derfor meget på vores medarbejderes sundhed og sikkerhed. Falco introducerede allerede i 2004 de nuværende kriterier for svejserøgudsugning og har en national cykelplan for medarbejderne.

Falco lægger også vægt på brugervenlighed, funktionalitet og design af sine produkter. Vi holder et skarpt øje på miljøet, oprindelsen af vores råmaterialer og de sociale forhold, hvorunder de udvindes og produceres.

Vi fokuserer ikke kun på den økonomiske levetid af vores produkter, men også på mulighederne for genbrug af de anvendte materialer og råstoffer ved slutningen af deres levetid. Falco overholder derfor kriterierne for bæredygtigt indkøb, som regeringen opstiller. Ved at opnå ISO 14001-certificeringen er vores bekymringer for miljøet og fremtiden ikke tomme ord, men håndfaste krav.

Falco markedsfører disse produkter med en forretningsmæssig tilgang og med profitmål, der skal sikre kontinuitet, investeringskraft og en så sikker fremtid som muligt. Kvalitet og miljø er uundværlige aspekter i vores forretningsdrift.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Falcos forretningsfilosofi kontakt os venligst på 75368100 eller info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt