Back to top
Tawk.to
Mission

Om Falco

Home Om Falco Mission

Mission

Falco designer, producerer og leverer alle typer af standard samt skræddersyet uderumsinventar i bredeste forstand.

Alle vore produkter er produceret i høj kvalitet, brugsvenlig design og med god holdbarhed i mente. Ved at forbinde disse faktorer sammen med de rigtige priser, tillader det kunden at nyde Falco’s produkter.

Firmakulturen i Falco er baseret på en medarbejderstab, der har integritet og stor viden om markedet og produkterne. Alle arbejdsgangene udføres hurtigt og professionelt og medarbejderne er proaktive og dedikeret til deres arbejde og funktion.

Falco tror på, at det bedste samarbejde sker ved at udvikle et partnerskab til alle vores eksterne partnere så vi altid har et professionelt samarbejde.

Falco’s prisstruktur gør det muligt at skabe stabilitet og ensartethed. Gennem en løbende investering i medarbejderstaben, produkter og infrastruktur, tilbyder vi for fremtiden en stabil og sikker forretningsplatform.

Det ligger Falco meget på sinde at vi i alle vore aktiviteter er vort sociale ansvar bevidst. Vore medarbejders helbred og sikkerhed, produkternes brugsvenlighed og funktion samt vores omsorg for miljøet er alt sammen i fokus hos Falco.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Falcos forretningsfilosofi kontakt os venligst på 75368100 eller info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt