Back to top
Tawk.to

Broskolen Årslev - FalcoGamma

Home Projekter Broskolen Årslev - FalcoGamma

I et spændende samarbejde med Faaborg-Midtfyns kommune og Entreprenør Brdr. Pedersen, Hårby har Falco A/S leveret en nøglefærdig løsning til skolens nye cykelparkering. Overdækning model FalcoGamma fra Falco A/S er her udført som en dobbeltsidet løsning, der med et mågevinge-design og en transparent tagbeklædning giver et let og luftigt udtryk.

FalcoGamma er en klassisk all-round overdækning. Den stærke konstruktion i varmgalvaniseret stål og polycarbonat tagbeklædning gør den populær i mange sammenhænge.

Trods de senere års retningsskifte mod mere skarpkantede og retvinklede løsninger er FalcoGamma mere solgt end nogensinde. Dette gør at overdækningen i dag sælges til samme pris som for 5 år siden. En i sig selv enestående bedrift.

FalcoGamma sælges som en enkeltsidet eller dobbeltsidet løsning. Endvidere kan overdækningen fremstilles til nedstøbning eller med fodplader til påboltning på betonfundament.

Samtlige cykelstativer i Falcos sortiment kan leveres med overdækningen. I et senere nyhedsbrev bliver blandt andet omtalt en leverance hvor FalcoGamma er tilpasset cykelparkering i to etager.

Projektet i Årslev er et udslag af en generel positiv tendens i Falco A/S. Flere og flere projekter med større og større volumen.

Falcos produktion er i øvrigt pr 25.10 2011 blevet ISO certificeret. Virksomheden er nu blevet om muligt endnu mere sikker og stabil partner i projekter, som hos Broskolen i Årslev.

Til slut skal vi fra Falco A/S ikke undlade at takke både Faaborg-Midtfyns kommune og entreprenør Brdr. Pedersen for et sublimt samarbejde. Vi håber cykelstativerne og cykeloverdækning vil være til glæde for skolens elever i mange år fremover.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt