Back to top
Tawk.to

Cirkulær cykeloverdækning til campingpladsen Zandstuve med påviseligt lavt MKI

Home Projekter Cirkulær cykeloverdækning til campingpladsen Zandstuve med påviseligt lavt MKI

På det udendørs område af campingpladsen Zandstuve står der en cirkulær cykeloverdækning til personalet. Overdækningen er 15 år gammel og er blevet grundigt gennemgået og renoveret af Falco, og den kan nu fortsætte i mange år på den nye placering ved Zandstuve.

Andet liv til en cykeloverdækning

Zandstuve ønskede en overdækket cykelparkering på området for at parkere personalets cykler og låne-cykler sikkert og tørt. Det var vigtigt, at overdækningen havde en god kvalitet, men parkeringsanlægget behøvede ikke at være helt nyt. Vi har for nylig begyndt at tage overdækninger tilbage fra kunder efter anmodning. Nogle gange er overdækningen ikke stor nok, og der er behov for mere kapacitet, i andre tilfælde bygges der nyt, og den nuværende overdækning passer ikke længere til den nye situation. Alle vores produkter holder i mange år, materialerne er bæredygtige. Dette er grunden til, at vi gerne tager vores produkter tilbage; disse overdækninger bliver grundigt undersøgt, og hvor det er nødvendigt, renoverer vi overdækningen eller udskifter dele. Til dette projekt blev hele overdækningen (vores populære FalcoLok 500-overdækning) opstillet på vores område i Vriezenveen og renoveret. Derefter blev overdækningen transporteret til Zandstuve og installeret af vores montører.

Lavere MKI og lavere udledning

Holland ønsker at have en cirkulær økonomi i 2050. I 2030 skal Holland allerede reducere brugen af primære råstoffer (mineraler, metaller og fossiler) med 50%. Det er en stor udfordring. Det, at vi hos Falco tager overdækninger tilbage og tilbyder dem igen, så de får et andet eller endda tredje liv, betyder, at værdien af materialet og den udførte arbejde bevares. Vores cirkulære manager, John Wermink, hjælper gerne med at finde ud af, hvordan du kan bruge Falco-produkter til udendørsområder cirkulært. Vores eget designteam designer produkter, så de nemt kan demonteres. Til dette projekt har John Wermink beregnet, at brugen af den renoverede overdækning ved Zandstuve har resulteret i en besparelse på CO2-fodaftrykket på 98,51%. Derudover har vi software til at beregne miljøomkostningerne ved vores produkter. Miljøomkostningsindikatoren (MKI) er en indikator, der udtrykker miljøpåvirkningen af et produkt i EU. Den vægter alle relevante miljøeffekter, der opstår under produktets livscyklus, og summerer dem til en enkelt score. MKI, også kendt som skyggeprisen for et produkt, er en nem måde at sammenligne og kommunikere miljøpåvirkningen af produkter eller projekter på. John Wermink, cirkulær manager hos Falco, har fastslået, at overdækningen ved Zandstuve har resulteret i en besparelse på 88,83% på MKI-området!

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt