Back to top
Tawk.to

Cykelparkering ved havnefronten i Nørresundby

Home Projekter Cykelparkering ved havnefronten i Nørresundby

På første række til Nørresundbys havnefront er der iopført en række moderne lejligheder. Til den moderne livsstil hører der naturligvis også et grønt transportmiddel – cyklen.

På Havnegade 17, 19 og 21 parkeres der er i en cykelparkeringsløsning med tre forskellige stativer. Der er valgt det budgetvenlige A-11 cykelstativ, der kan laves i 45° skråparkering, Falco-ideal 2.0 cykelstativet, der rummer allerflest forskellige cykler og sidst men ikke mindst FalcoLevel Eco etagecykelstativet, hvor der parkeres i to niveauer. 

Cykelstativet til den trange plads

Når pladsen er trang og både fortov og cykelparkering skal dele pladsen, kan man med fordel vælge 45° skråparkering. A-11 cykelstativet er en gammel sag i Falcos produktsortiment, men er stadig relevant. Her parkeres cyklerne godt til en budgetvenlig pris. 

Det ideelle cykelstativ

Falco-ideal 2.0 cykelstativet er det cykelstativ, hvor flest forskellige cykler kan parkeres, lige fra racercyklen til mountainbiken. Cyklens forgafler støttes af de gummibeklædte arme og sikrer derved at forhjulet er skånet for belastningen. Cykelstativet er desuden designet med et påsvejst øje, hvor cyklisten kan fastlåse sin cykel med en medbragt kæde. Der er også taget hensyn til de populære magnetcykellygter, der bliver passet godt på i stativet. 

Etagecykelparkering er smukt pakket ind i træ

Etagecykelparkeringen FalcoLevel Eco er et fremragende alternativ til at komprimere cykelparkering. Der parkeres i to etager, og cyklerne kommer også let op på øverste niveau, da der er fuld udtræksskinne og gaspatron. Cykelparkeringen er placeret under FalcoZan overdækningen, der er beklædt med FSC® certificeret hårdttræ, der hvis det lades ubehandlet får en flot grålig patina. 

Skal vi hjælpe dig med at indrette dit næste cykelparkeringsprojekt er du velkommen til at ringe på tlf.: 7536 8100 eller sende en e-mail til info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt