Back to top
Tawk.to

Cykelparkeringsanlæg ved KEA i København i 2013

Home Projekter Cykelparkeringsanlæg ved KEA i København i 2013

År: 2013
Sted: KEA, København
Antal cykelparkeringspladser: 1050
Etagecykelparkering: 956 pladser

I 2013 blev KEA (Københavns Erhvervsakademi) udvidet med et omfattende cykelparkeringsanlæg for at imødekomme det stigende behov for sikre og praktiske parkeringsmuligheder for cyklister. Anlægget omfatter i alt 1050 cykelparkeringspladser, hvoraf 956 pladser er fordelt på etagecykelparkering.

Etagecykelparkeringen er designet for at maksimere pladsudnyttelsen og sikre let adgang for cyklister. De resterende pladser er placeret på traditionelle enkeltniveau parkeringer.

For at forbedre brugeroplevelsen er der etableret en nedkørsel til parkeringskælderen, hvilket gør det nemt og bekvemt for cyklister at få adgang til parkeringsfaciliteterne. Parkeringskælderen er belagt med et lyserødt epoxy gulv, hvilket både giver et æstetisk tiltalende udseende og en slidstærk overflade, der kan modstå den daglige brug og belastning.

Det lyserøde epoxy gulv ikke kun forbedrer rummets visuelle appel, men bidrager også til en lys og indbydende atmosfære i kælderen, hvilket øger sikkerheden og komforten for brugerne. Dette projekt demonstrerer KEAs engagement i at fremme bæredygtig transport ved at tilbyde moderne og funktionelle faciliteter for cyklister.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt