Back to top
Tawk.to

Danske Banks ansatte cykler på arbejde

Home Projekter Danske Banks ansatte cykler på arbejde

I Tåstrup kan Danske Banks ansatte sætte deres cykler i et aflåseligt skur med plads til 88 cykler. Skuret er fra familien FalcoLok som er beklædt med FSC® certificeret hårdttræ, som hen ad tiden får en flot grå patina farve. I skuret finder man etagecykelparkeringen FalcoLevel Eco, som særligt ved disse har en afstand på 600 mm mellem cyklerne, da Danske Bank ønskede en længere afstand end de sædvanlige 400 mm. Afstanden de ønskede var på 600 mm mellem cyklerne hvilket også er afstanden DGNB certificering kræver. Du kan læse mere om DGNB her.

Reparation af den punkterede cykel

Ud over cykelskuret og -parkeringen har de ansatte nu også mulighed for at reparere cyklen hvis de skulle være punkteret på vej til arbejde eller den bare skal have lidt større lufttryk i slangen. En ret god service for gode medarbejdere.

Ladning af elcykler

Ud over de mange gode tiltag som Danske Bank har tænkt ind til deres cyklende ansatte, kunne der også være være lavet muligheder for ladning af elcykler. På FalcoLevel Eco er det nemlig muligt med en ladestander der kan bruges til ladning. Er du interesseret i at vide mere om det kan du læse om det her.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt