Back to top
Tawk.to

De finske pendlere kan nu parkere cyklerne trygt og sikkert i to etager

Home Projekter De finske pendlere kan nu parkere cyklerne trygt og sikkert i to etager

Leppävaara togstation i Espoo, Finland er på Helsinki pendlernettet. Under stationen er der en bred tunnel, der forbinder cykeltrafik fra Syd til Nord-Espoo. Denne passage er for nylig blevet renoveret: Banerne og belysningen er blevet forbedret, og en rummelig parkeringsplads for cykler med to typer cykelstativer er blevet realiseret for togrejsende. 

Etagecykelstativet FalcoLevel Premium+

Etagecykelparkeringssystemet, FalcoLevel Premium+, der i dette tilfælde kan rumme 100 parkerede cykler, er modulopbygget og kan derfor udvides i det uendelige. Skinnerne på øverste niveau er fremstillet af aluminium, som hovedsaligt reducerer løftevægten. Du kan se her, hvordan FalcoLevel Premium+ cykelstativet fungerer i praksis, og blive overbevist om dets brugervenlighed.

FalcoLevel Premium+ er velegnet til installation både i cykelkældre og på udendørs arealer. Hvis du ønsker at cyklerne udenfor parkeres i tørvejr, har vi et stort sortiment af overdækninger til to-etagers cykelparkering. 

FalcoIon cykelstativ

Cykelstativer er ikke beregnet til enhver type cykel. F.eks. kan ladcykler og transportcykler ikke parkere hvor som helst. Det har Falco tænkt på, og du kan f.eks. vælge FalcoCrate cykelstativet til cykler med store kurve, eller FalcoSound Low til cykler, der kræver lidt mere plads mellem hver cykelparkeringsplads.

FalcoIon cykelstativet er en anden type cykelparkering, der tilgodeser særligere cykler. Stativet blev valgt i Espoo, fordi cyklerne kan fastlåses til selve stativet med en ekstern kæde. Derudover er cykelklemmerne ikke forhjulsstøttede, men støttes på forgaflerne i stedet. Dvs. at forhjulene ikke bøjes ved f.eks. vind eller "numseskub". FalcoIon kan også fås med integrerede opladningspunkter til e-cykler. 

Farve

Alle vores cykelstativer, undtagen FalcoLevel Premium+ aluminiumsskinnen, er lavet af varmgalvaniseret stål. Ståldelene til dette projekt er desuden pulverlakeret i antracitgrå. Vær dog opmærksom på, at pulverlakering kan slides af ved brug. Det unikke håndtag på FalcoLevel Premium+ har en slående rød farve og er fremstillet af blødt PVC-materiale. 

Finsk kollega

Hovedkvarteret for alle Falco-filialer ligger i Vriezenveen, Holland. Her er design og produktion af hele det brede sortiment af uderumsinventar også placeret. Falco har tre datterselskaber, som udover at ligge i Danmark, også ligger i Tyskland og Storbritannien. Vores finske kollega, Elpac Oy, er en ud af 12 Falco-partnere, der er placeret i hele Europa.

Er du interesseret i at høre mere om cykelparkering og indretning af cykelparkeringsområder, er du naturligvis velkommen til at kontakte salgskontoret på tlf.: 7536 8100 eller mail: info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt