Back to top
Tawk.to

Det fleksible FalcoLok-500 cykelskur er ideelt til skole

Home Projekter Det fleksible FalcoLok-500 cykelskur er ideelt til skole

Moderselskabet Falco BV i Holland, har leveret og monteret et gedigent og smukt cykelskur til en skole i Belgien. Cykelskuret på 100 m2 har åben indgang i den ene ende og hele overdækningen er naturligvis beklædt med ubehandlet FSC® certificeret hårdttræ. 

Fleksibel overdækning og beklædning

FalcoLok-500 er det bedst sælgende cykelskur i Falcos sortiment af overdækninger. FalcoLok serien er yderst fleksibel og kan både udvides i det uendelige og beklædes med forskellige materialer. FalcoLok cykelskuret er produceret på vores fabrik i Holland. Derfor kan det også lade sig gøre at justere skuret, i samarbejde med designafdelingen, så det passer til netop dit område. I dette tilfælde betød det, at hele den ende langside kun er beklædt med hårdttræ på den nederste halvdel. Det skaber lys og luft og ikke mindst sikkerhed, da man nu inde fra skolegården og klasseværelserne kan se ind i skuret. 

Dimensioner på cykelskuret

  • Bredde ca. 19.900 mm
  • Dybde ca. 5.000 mm
  • Højde ca. 2.100/2.250 mm

Cykelstativer

FalcoSound cykelstativet er placeret inde i cykeloverdækningen. Falco har produceret cykelstativer siden starten af 1951. Alt produceres på hovedkvarteret i Vriezenveen, hvor vi arbejder med bæredygtige produkter og materialer, der opfylder de højeste kvalitetskrav, takket være vores strenge interne kvalitetskontrol. 

Indretning af skolegårde

Når man indretter skolegårde, er det, udover gode cykelparkeringsfaciliteter, også vigtigt med gedigne og holdbare udemøbler. Det producerer Falco naturligvis også, og dem kan du finde meget mere om her.

Er du interesseret i at høre mere om cykelskure og indretning af skolegårde eller andre arealer, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte salgskontoret på tlf.: 7536 8100 eller mail: info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt