Back to top
Tawk.to

Ejendomskompleks er blevet indrettet med Falco parkmøbler

Home Projekter Ejendomskompleks er blevet indrettet med Falco parkmøbler

Til et ejendomskompleks, De Garden i Amstelveen, har Falco leveret adskillige FalcoLinea picnicsæt med tilhørende stole med et pænt og langtidsholdbart resultat. Området består af fire bygninger i ét kompleks med en atriumgård. I bygningerne er der flere kontorer, der kan lejes, hvor den primære lejer er Nestle.

”Samarbejdet fungerede godt og bordene og stolene er fremragende og passer utroligt godt ind i det overordnede billede,” fremhæver Hr. Renes, kontaktperson i ejendomskomplekset.

FalcoLinea-serien

Hr. Renes har investeret i fire FalcoLinea picnicsæt samt 12 FalcoLinea stole, der samlet giver en smuk kombination. Stolene er fastmonteret elegant i fliserne. Picnicsættene og stolene består af planker og varmgalvaniseret stål, der i dette tilfælde er pulverlakeret i RAL-farve 9010.

Parkmøblernes funktion

Parkmøblerne fra FalcoLinea-serien er en service til  medarbejderne i De Garden ejendomskomplekset, og kan f. eks. bruges i deres kaffe-og frokostpauser.

Vejledning

Der er adskillige muligheder for at indrette et gårdmiljø som dette. Ønsker du at vide mere, står vi naturligvis klar til at vejlede dig i dit næste projekt. Ring 7536 8100 eller send en mail på info@falcoas.dk.

 

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt