Back to top
Tawk.to

Etagecykelparkering Falco Level Premium Høje Tåstrup Station

Home Projekter Etagecykelparkering Falco Level Premium Høje Tåstrup Station

Høje Tåstrup kommune henvendte sig til Falco for at få løst deres udfordring omkring cykelparkering til de mange pendlere som dagligt cykler til og fra Høje Tåstrup station.

Ønsket var at give cyklisterne den bedst mulige cykelparkering! Det var ikke blot en cykelparkering der skulle monteres, for Høje Tåstrup kommune ville også gerne give cyklisterne mulighed for en overdækket og låsbar overdækning, hvor cyklisterne kunne låse deres cykler sikkert ind.

Cykelparkering

I december stod overdækningen klar – 192 cykelpladser i FalcoLevel Premium etagecykelparkering kunne der blive placeret i det 8,2 x 17,6 meter store FalcoLok overdækning. For at sikre cyklerne bedst, mens de står parkeret, valgte Høje Tåstrup at overdækningen skulle beklædes med perfoplader. Det gør det meget svært for eventuelle tyve at bryde ind i overdækningen.

For at lade dagslyset komme ind i overdækningen, spare på strømmen og give cyklisten den bedste oversigt i overdækningen, er taget af polycarbonat tag. Alt sammen er med til at sikre cyklen og cyklist bedst muligt.

Med det store antal pendlere var det et krav at der skulle flest mulige cykelpladser ind i overdækningen. FalcoLevel Premium etagecykelparkeringen er yderst pladsbesparende men stadig en løsning, der kan anvendes af alle. Med FalcoLevel Premium kunne parkeres dobbelt så mange cykler end ved de traditionelle cykelstativer i et niveau.

Falco vil gerne komplimentere Høje Tåstrup kommune med at de med denne beslutning og investering har gjort livet nemmere for mange cyklister. Deres valg af cykelparkering og overdækning har bestemt været med til at fremme cyklismen i Danmark!

Ønsker du at se nærmere på overdækning og etagecykelparkeringen skal du endelig kontakte os på 7536 8100.

For  mere information om:

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt