Back to top
Tawk.to

Etagecykelparkering på internationalt niveau

Home Projekter Etagecykelparkering på internationalt niveau

Vores etagecykelparkering er altid brugervenlig og sikre. Disse systemer vinder ikke kun ind i Danmark, men er også hyppigt brugt i udlandet.

 

International virksomhed

Falco er aktiv i flere lande. I Holland finder du moderselskabet, i Danmark, Tyskland og England finder du datterselskaberne, og i mange andre europæiske lande findes der repræsentanter, der distribuerer Falco-produkter.

Holland

I den store cykelnation, Holland, hvor der er 17 mio. indbyggere og 22,8 mio. cykler har de i den grad brug for kompakt cykelparkering. Derfor er der naturligvis også monteret adskillige toetagers cykelparkeringssystemer rundt om i landet. I Groningen er der bl.a. 180 cykelparkeringspladser, hvor 30 af pladserne tilgodeser E-cyklerne. Her kan man nemlig oplade sin cykel!

Skotland

Det skotske transportfirma, Abellio ScotRail, har allerede investeret i en masse cykelstativer og overdækninger til de skotske stationer gennem Falco UK. Over de næste tre år vil der blive tilføjet yderlige 3.500 flere cykelparkeringspladser til forskellige stationer. Målet er at øge brugen af cykel som transportmiddel blandt borgerne med mindst 3%.

Cycle hubs i England

I England findes der et begreb, Mini Holland, som er en samlet indsats for at stimulere cyklismen. En del af denne indsats er de såkaldte Cycle Hubs, hvor cykelparkeringen er kombineret med overdækninger. I London er der blevet monteret otte Cycle Hubs, og man finder dem også andre steder i England.

Polen

I Polen er der også blevet monteret indtil flere Falco overdækninger med etagecykelparkering.

Sverige

I den svenske by Uppsala er der ikke mindre end 1.680 cykler, der kan parkeres i etagecykelparkeringen FalcoLevel Premium+.

Kompakt cykelparkering

FalcoLevel Premium+ og FalcoLevel Eco er ikke den eneste løsning til kompakt cykelparkering, hvor der er et minimum af plads. Du kan se hele udvalget af kompakt cykelparkering her, eller kontakte salgsteamet på tlf.: 75 36 81 00 eller mail: info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt