Back to top
Tawk.to

Etagecykelparkering til Rickmansworth Station vest for London

Home Projekter Etagecykelparkering til Rickmansworth Station vest for London

På Rickmansworth Station ca. 30 km vest for London kan pendlerne på cykel nu parkere deres cykel i FalcoLevel Premium+ etagecykelparkeringen og tage toget videre ud i den pulserende hverdag.

Sikker cykelparkering

To gennemtestede produkter, FalcoLevel Premium+ etagecykelparkering og FalcoRail cykeloverdækning, er her kombineret til den perfekte cykelparkering. Cyklisterne får en sikker cykelparkering under en rummelig og moderne overdækning.

Pulverlakeret i RAL-farve

Udenfor en fleretagers bilparkering finder man 50 pladser i det pladsbesparende cykelstativ. De er placeret under 11 meter FalcoRail cykeloverdækning, som er pulverlakeret i en iøjnefaldende smaragdgrøn farve! 

Dobbelt så mange cykler på samme plads!

FalcoLevel  Premium+ er et genialt toetagers-cykelstativ, der kan rumme dobbelt så mange cykler indenfor det samme areal. Etagecykelparkeringen er desuden også designet til at være vedligeholdelsesfri. Alt der kræves er en lejlighedsvis rengøring. Skulle der være uforudsete skader, betyder den modulære konstruktion, at udskiftning af beskadigede dele er enkel og let at udføre.

Ønsker du mere information omkring overdækket cykelparkering, er du naturligvis velkommen til at kontakte salgsteamet på tlf.: 7536 8100 eller mail: info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt