Back to top
Tawk.to

Etagecykelparkering under FalcoRail overdækning i Cheltenham

Home Projekter Etagecykelparkering under FalcoRail overdækning i Cheltenham

Falcos cykelparkeringsprojekt til GWRs Cheltenham Spa Station er det seneste transportknudepunkt i England til at modtage FalcoLevel-Eco etagecykelparkeringssystem, der giver cykelisterne alt, hvad de måtte have brug for som en del af deres daglige pendling.

De to nøgleprodukter er det velafprøvede FalcoLevel-Eco etagecykelparkeringssystem og Falco Rail cykeloverdækning, som når de kombineres sammen skaber den ultimative cykelparkering - der giver cyklister god service i et rummeligt moderne overdækningsdesign.

Nordvest for stationen, installerede Falco 300 pladser etagecykelparkering overdækket med 39 m enkeltsidet og dobbeltsidet FalcoRail overdækning som er pulverlakeret i en iøjnefaldende 'sortgrøn' farve! 

Cheltenham Spa er kun en af hundreder af jernbanestationer, der har fået installeret Falcos cykelparkeringssystemer i de seneste måneder.

 

 

Cykelparkering ved Cheltenham Spa Station

Cheltenham Spa ligger på hovedlinjen Bristol-Birmingham, en kilometer fra byens centrum og har årligt over 2,4 millioner passagerer hvert år. Vi håber, de nyder at bruge deres nye cykelparkeringsfaciliteter, og at de hjælper med at reducere kulstofaftrykket i området. 

FalcoLevel-Eco er et budgetvenligt parkeringssystem med to niveauer, der kan rumme dobbelt så mange cykler sammenlignet med ethvert andet traditionelt cykelstativ eller parkering. FalcoLevel etagecykelparkering-serien er Storbritanniens bedst sælgende cykelparkering og bruges på Storbritanniens første cyclehub nogensinde på Leeds City Station såvel som Storbritanniens to største cyclehubs i Cambridge og Chelmsford Station. 

En ”Cyclehub” er et knudepunkt for cykling. Det er egentlig en lukket overdækning, som udover gode parkeringsfaciliteter også kan have infotavler, cykelreparationssøjler og -pumpe, belysning og ofte er den transparent, så brugeren føler sig sikker og tryg.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt