Back to top
Tawk.to

Etageparkering på Bjerringbro station

Home Projekter Etageparkering på Bjerringbro station

128 cykelparkeringspladser på kun 24 løbende meter samt 4 meter til knallertparkering blev der plads til da parkeringsområdet omkring Bjerringbro station stod overfor en større ombygning. En rød cykelbane svinger sig forbi parkeringspladserne for cykler og knallerter. En lokal entreprenør har anlagt området omkring stationen som med FalcoGamma overdæknng og FalcoLevel cykelstativer fået et stort løft og bragt op på nutidig standard.

Med FalcoLevel som cykelparkeringsplads er det lykkedes at få plads til 128 cykler og som det ses på billedet bliver begge niveauer anvendt! FalcoLevel er nemlig meget let at anvende - både i nedeste og øverste niveau.

På den nederste er der monteret en skinne som fører cyklen sikkert ind i cykelklemmen. På øverste parkeringslag, sænkes føringsskinnen nemt ned på terræn, forhjulet løftes op i skinnen og cyklen skubbes helt op i skinnen, som derefter hæves og skubbes ind på plads.

FalcoLevel er en innovativ og brugervenlig cykelparkering og udtryk for det allernyeste indenfor etage parkering. Stativet huser dobbelt så mange cykler som traditionel cykelparkering og løser dermed mange pladsproblemer.

Som cykeloverdækning er der på Bjerringbro station valgt FalcoGamma som med en let forhøjet konstruktion giver læ for de mange cykler i 2 plan og en række scootere. FalcoGamma er inspireret af det græske symbol "gamma" og giver med sin form en let og smuk indramning af FalcoLevel.

Ønsker du at vide mere om FalcoLevel eller FalcoGamma - eller ønsker du at købe etageparkering eller overdækning skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt