Back to top
Tawk.to

Falcks hovedkontor i København

Home Projekter Falcks hovedkontor i København

I december 2015 leverede Falco A/S ny overdækning samt en ny cykelparkering til Falcks hovedkontor i København.

Falco A/S har et bredt sortiment af overdækninger. Mulighederne er mange, og der findes både åbne og lukkede løsninger, f.eks. til cykelparkering eller opbevaring.

Hos Falck monterede vi en FalcoLok overdækning med vægbeklædning og dør i hårdttræ og stålet er naturligvis varmgalvaniseret. Der er yderligere monteret en tagrende også i varmgalvaniseret stål, der leder vand væk fra taget. FalcoLok kan udvides i længden og bredden i det uendelige med sidevægge, gavle, indvendige vægge og gangarealer og døre. Den kan matche netop det behov, der er brug for.

Hvis det ønskes kan overdækningen leveres med Sedum-tag, der tilføjer et mere grønt og miljørigtigt udseende. Trenden gennem de seneste år har været, at man søger at begrønne byens rum i større og større omfang, og dette alternativ er Falco A/S selvfølgelig også interesseret i at kunne tilbyde.

Hos Falco A/S ved vi, at der er brug for mange forskellige løsninger på cykelparkering, derfor har vi et stort og varieret sortiment.

Hos Falck valgte de vores cykelstativ A-11 til deres behov på ca. 150 cykelparkeringspladser. A-11 er et stativ, der er økonomisk og løser udfordringen med mange cykler. Den findes i to typer; én til almindelige cykler og én til mountainbikes, der begge tager hensyn til dækkenes bredde og cykelstyrene.

Vil du vide mere om Falco overdækninger, cykelparkering eller andre af vore produkter, kan du enten kigge forbi hjemmesiden www.falcoas.dk eller kontakte salgskontoret på tlf. 7536 8100 eller e-mail info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt