Back to top
Tawk.to

Falco-DK cykelparkering hos Learnmark, Horsens

Home Projekter Falco-DK cykelparkering hos Learnmark, Horsens

Endnu en skole har fået monteret Falco-DK cykelstativer, nemlig Learnmark i Horsens. At cykelstativet ikke ødelægger de dyre magnetlygter var helt afgørende for valget af dette cykelstativ.

I første omgang er der monteret 40 pladser fordelt over 3 rækker cykelparkeirngspladser - 2 stk. enkeltsidet og 1 stk. dobbeltsidet cykelstativ. Skolen har valgt en rigtig flot løsning med chausses-sten omkring de nedstøbte søjler, der giver en ekstrem flot og stilfuld finish.

Lige siden Falco i 2011 år introducerede Falco-DK, har stativet været utroligt populært. Et produkt som Falco-DK cykelstativ har tydeligvis været savnet på det danske marked!

Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning med 50 cm mellem cyklerne. En af de helt afgørende faktorer for populariteten er helt sikkert cykelstativets mange variationsmuligheder i både længde, monteringsmulighederne (nedstøbning, aftagelig og væghængt), samt at cykelstativet kan leveres i 45°.
Cykelstativet er naturligvis galvaniseret efter gældende normer og kan desuden pulverlakeres i et udvalg af ikke mindre end 192 RAL farver.
Ønsker du at vide mere om Falco-DK - eller ønsker du at købe cykelstativet Falco-DK skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på 'www.falcoas.dk

Ønsker du at vide mere om Falco-DK cykelstativ - eller ønsker du at købe cykelparkering skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt