Back to top
Tawk.to

Falco Overdækninger Indkøbstorv, Fyn

Home Projekter Falco Overdækninger Indkøbstorv, Fyn

Falco A/S tilbyder som efterhånden alment kendt, overdækninger til en lang række cykelparkeringsanlæg i Danmark.

Oftere og oftere bliver overdækningerne dog også anvendt til andre formål, hvor de i mange tilfælde er yders konkurrencedygtige på grund af de modulært opbyggede designs.

Her er FalcoSpan anvendt til at overdække et langt facadeparti på et mindre indkøbstorv syd for Odense. Kravene til overdækningen var ganske simple, da der lå klare ønsker om enkel og stærk konstruktion, der uden for mange søjler kunne danne en transparent overdækning langs alle butikker.

Da butikkernes facade ikke er af samme længde og højden på overdækningen måtte være højere end normalt var det i princippet en special-opgave. FalcoSpan er imidlertid således opbygget at disse krav uden videre kunne indfries og tilmed med et flot resultat til følge.

Vandet ledes i FalcoSpan væk gennem søjler til terræn. Dette muliggør en konstruktion uden ekstra nedløb eller tagrender. Tagpladerne er transparente 10 mm polycarbonat plader, der lader lys trænge i gennem og skaber en luftig beskyttelse mod regn.

Grundet den specielle opbygning af taget som kassette-løsning er FalcoSpan ideel til overdækninger, hvor der ønskes øko-tag. Her lægges en ekstra stålplade i bunden på rammen og den ”grønne” beklædning etableres herefter uden problemer.

Falco A/S har haft stor glæde af at kunne levere denne overdækning og takker Schibler A/S for et godt samarbejde…

Ønsker du at vide mere om FalcoSpan serien eller andre af vore mange gade- og park møbler - eller ønsker du at købe FalcoSpan bordbænksættet skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt