Back to top
Tawk.to

Falco U.K. installerer moderne cykelhub på Wolverhampton Station

Home Projekter Falco U.K. installerer moderne cykelhub på Wolverhampton Station

Vores søsterselskab, Falco U.K., præsenterer stolt den nyeste state-of-the-art cykelhub på Wolverhampton-station, et vigtigt skridt i fremme af cykling i byområder. Dette initiativ er en del af den prisbelønnede Interchange-udvikling i Wolverhampton, en investering på £150 millioner, der forbedrer forbindelserne mellem bus, sporvogn, tog og cykel og sigter mod at forbedre cykelinfrastrukturen i store byer for at opfordre til brug af cyklen som et grønt og bæredygtigt transportmiddel.

FalcoScandic som cykelhub

Den transparente FalcoScandic, som vores datterselskab Falco U.K. har installeret på stationen for at give pendlere mulighed for at parkere deres cykler sikkert, har et moderne udseende og er designet og produceret af Falco i Vriezenveen i Holland.

FalcoScandic er designet til både effektivitet og æstetik. Den har plads til 100 cykler, hvilket maksimerer parkeringspladsen uden behov for interne støttestrukturer. Konstruktionen har vægbeklædning af sikkerhedsglas, og de ståldele er pulverlakeret i en stilfuld grå farve, hvilket sikrer holdbarhed og stil.

Kompakt cykelparkering med to-etagers stativer

Indeni cykelhubben sikrer de FalcoLevel Premium+ to-etagers stativer optimal udnyttelse af pladsen. Disse stativer er designet til brugervenlighed, så også de øverste pladser er let tilgængelige.

Yderligere muligheder for cykelhub

Den transparente cykelafdækning har klistermærker med cyklende mennesker, hvilket gør det tydeligt, at dette er det rette sted at parkere cykler sikkert. En automatisk skydedør giver nem adgang til cykelafdækningen. Energibesparende LED-belysning sikrer, at afdækningen er godt oplyst, sikkert og indbydende.

Ofte bruges den populære FalcoLok som grundlag for cykelhubben, som tilpasses efter kundens behov.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt