Back to top
Tawk.to

Falco UK indgår partnerskab med Solarcycle om at lancere cykelskure med 100% solcelledrevet vedvarende energi til opladning af e-cykler

Home Projekter Falco UK indgår partnerskab med Solarcycle om at lancere cykelskure med 100% solcelledrevet vedvarende energi til opladning af e-cykler

I et banebrydende forsøg på at fremme bæredygtighed har Falco UK indgået samarbejde med Solarcycle UK for at introducere e-cykel ladestationer drevet af 100% vedvarende solenergi i deres sikre og bæredygtige cykelparkeringsfaciliteter. Den første installation af dette innovative system er nu færdig på NHS Wales Ystradgynlais Community Hospital, i tråd med hospitalets planer for aktiv transport og grønne initiativer. 

Falco UK er Storbritanniens førende leverandør af sikre cykelhubs, cykelskure, affaldsstationer og gademøbler. Solarcycle skiller sig ud med sine prisvindende, off-grid 'solar-in-a-box' e-cykel ladere, som bruger grøn, vedvarende energi. Dette samarbejde mellem Falco UK og Solarcycle imødekommer den stigende efterspørgsel efter e-cykel opladning og tilbyder virksomheder og organisationer en innovativ og miljøvenlig løsning. 

Ystradgynlais Community Hospital valgte FalcoZan-180 skuret sammen med Solarcycles e-cykel opladningssystem på grund af dets miljømæssige fordele og minimale forstyrrelser. Det rummelige FalcoZan-180 skur passer perfekt sammen med Solarcycle systemet, hvilket giver solcelledrevet e-cykel opladning uden behov for nettilslutning eller gravearbejde, og ingen løbende energiomkostninger. Dette giver gratis e-cykel opladning til alle medarbejdere. Samarbejdet med Solarcycle viser Falco UK’s dedikation til innovation og støtte til virksomheder og organisationer i deres bæredygtighedsindsats. 

Solar el-cykel opladning

Solarcycles unikke rapporteringsfunktion sporer, hvor mange kWh gratis, 100% vedvarende solenergi der bruges, så organisationer kan estimere, hvor mange CO2-fri kilometer de har genereret. Som det eneste off-grid sol el-cykel opladningssystem med denne funktion skiller Solarcycle sig ud på markedet.

FalcoZan-180 skuret er lavet af varmgalvaniseret stål med sikkerhedsglas. Det iøjnefaldende cykelskur inden for hospitalets område tilbyder op til seks sikre cykelparkeringspladser til medarbejderne. 

Lloyd Morgan, Capital Programme Manager for Powys Teaching Health Board, sagde: “Når vi leverer vores strategi, er det vigtigere end nogensinde at måle, analysere og minimere vores virksomheds indvirkning på biodiversiteten og bæredygtigheden. Installationen af de solcelledrevne e-Bike ladestationer passer perfekt til vores værdier om ren energi og sikrer, at vi er på forkant med grønne innovationer. At kunne installere disse ladestationer uden forberedende arbejde eller elektriske tilslutninger var også en stor fordel for os, og det er fantastisk at se vores cyklister oplade deres cykler med 100% ren energi.” 

Falcos administrerende direktør, Rob Harper, tilføjede: “Hos Falco UK er bæredygtighed kernen i alt, hvad vi gør. Vores partnerskab med Solarcycle understreger vores engagement i miljøforvaltning, og passer perfekt til Falco UK’s mission. Vi arbejder meget i Skotland, hvor netbegrænsninger kan være udfordrende, og vi udvikler cykelhubs langs vestkysten for at støtte bæredygtig rejse, inklusive turisme. Solarcycles off-grid system var derfor en afgørende faktor i vores beslutning. Sammen med Solarcycle bygger vi ikke bare cykelskure; vi former fremtiden for bæredygtig transportinfrastruktur.” 

De årlige CO2-besparelser fra CO2-fri pendling med el-cykel og Solarcycle opladning er betydelige. En organisation med 25 medarbejdere og en 15% e-cykel adoptionsrate kan spare 3.252 kg CO2 årligt. Denne besparelse stiger til 16.260 kg CO2 for en organisation med 100 medarbejdere og når hele 731.700 kg CO2 for en organisation med 4.500 medarbejdere. 

Falco UK og Solarcycle UK sætter en ny standard for bæredygtig transport med deres solcelledrevne el-cykel opladningsløsning. Dette innovative partnerskab imødekommer den stigende efterspørgsel efter miljøvenlig pendling og tilbyder et omkostningseffektivt og forstyrrelsesfrit system, der gavner både miljøet og medarbejderne. Ved at bruge 100% vedvarende energi kan organisationer spore deres bæredygtighedsfremskridt og gøre en håndgribelig indsats for at reducere CO2-udledninger. Falco UK og Solarcycles samarbejde er en game-changer, der driver fremtiden for grøn transportinfrastruktur.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt