Back to top
Tawk.to

FalcoBloc bænk hos FAB, Odense

Home Projekter FalcoBloc bænk hos FAB, Odense

Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) manglede et par bænke til deres uderum og fandt at FalcoBloc bænken med dens skarpe linjer, robuste udtryk og stil passede perfekt ind i til deres bygninger og uderum. Gelænderet i varmgalvaniseret stål og træ-reposen foran indgangen står flot i baggrunden af FalcoBloc, og omgivelserne og bænken klæder hinanden.

FalcoBloc er en meget robust serie, der gennem pulverlakering i valgfri RAL-farve (fx sort eller antracit grå) bliver endnu mere karakterfuld. Bænken med ryglæn er en model med retvinklede sidestøtter og hårdttræ. Der kan vælges mellem to udgaver. FalcoBloc I med 3 lange siddeplanker og en lang vandret rygplanke, eller FalcoBloc II med 10 korte siddeplanker og 10 lodrette rygplanker af hårdttræ. FalcoBloc bænken leveres også med stel.

FalcoBloc er specielt udviklet til det offentlige rum og anvendes den ofte på travle pladser.
Ønsker du at vide mere om FalcoBloc bænken eller andre af vore bænke - eller ønsker du at købe en FalcoBloc bænk eller plint skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt