Back to top
Tawk.to

FalcoCrea – design dit eget cykelskur

Home Projekter FalcoCrea – design dit eget cykelskur

Dette er de nyeste designs til den stadig mere populære FalcoCrea-cykelskur. De er fremstillet og trykt til det skotske transportpartnerskab - HITRANS. Hvert cykelskur viser nogle af de skjulte lækkerier i både det skotske højland og Orkney øerne og vil være placeret på de vigtigste transportsteder i regionen.

Uderummet kan peppes op med godt design

FalcoCrea var designet til at imødekomme kravet om sikker parkering på gaden og giver cyklister maksimal cykelbeskyttelse i et imponerende, specielt bygget design. Ligesom de mange forskellige designs vist her for HITRANS, kan FalcoCrea inkorporere alle tryk leveret af dig, fra enkle logoer til collager, kort og illusioner, bruge FalcoCrea til at vise din kreativitet og omdanne FalcoCrea til et symbol på fremragende cykelparkering!

Hvilken type beklædning passer for jer?

Det slanke og diskrete design gør cykelskur det til en ideel cykelparkeringsløsning til områder med begrænset plads. Den er velegnet til virksomheder og opsamlingssteder og hvis du er mere til en anden type beklædning kan FalcoCrea beklædes i en række forskellige muligheder, herunder trådgitter, bæredygtigt FSC® certificeret hårdttræ, Trespa, aluzinc-profilplader eller pulverlakerede perforeret plader - eller måske har du har en anden idé som en grøn væg?!. FalcoCrea kan også forstærkes så det kan bære et grønt sedumtag.

FSC® certificeret hårdttræ

Solceller og opladning af elcykler

FalcoCrea fås i to versioner, en til traditionelle cykler eller en til el-cykler. Med tilføjelsen af opladningspunkter kan FalcoCrea let konverteres til en sikker cykelopladningspunkt  for el-cykler. Derudover er en række andre funktioner, såsom et solcelle-PV-panel, der kan monteres til at give LED-belysning til de mørke vinteraftener, også tilgængelige.

4-i-én cykelparkering

FalcoCrea kan parkere op til fire cykler og er er fremstillet af 100% genanvendeligt varmgalvaniseret stål til BS EN ISO 1461 og kan pulverlakeres i en hvilken som helst af de 192 standard RAL-farver.

For mere information om fremtidens cykelskur FalcoCrea, bedes du kontakte vores salgsteam på 7536 8100.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt