Back to top
Tawk.to

FalcoHoth i Finland

Home Projekter FalcoHoth i Finland

Cykeloverdækninger, der kan klare størrer snebelastninger, pryder nu Mäntsälä togstation i Finland. Rejsende kan parkere deres cykler sikkert og under tag ved cykellænene som også er monteret. FalcoHoth cykeloverdækningen er udviklet af vores designteam i Vriezenveen og er specielt designet til at modstå høje snebelastninger - en særlig vigtig egenskab for vores partnere i Skandinavien. 

Materialer og udstyr af høj kvalitet

Hele stålkonstruktionen, inklusive de robuste stolper og tværbjælker, blev konstrueret med stærkere materialer end traditionelle overdækninger. Overdækningerne rummer plads til mange cykler, inklusive lejecykler, og er også udstyret med LED-belysning, så rejsende kan føle sig trygge selv efter mørkets frembrud. 

Alternativt cykeloverdækning

For dem, der værdsætter det elegante design af FalcoHoth, men som ikke behøver den ekstra styrke, kan et alternativ være FalcoAndo. Denne overdækning har samme stilfulde æstetik som FalcoHoth, men bruger lettere materialer, der er velegnede til områder med lavere snebelastning. 

Cykeloverdækning fra Falco

Vil du vide mere om cykelskure og opbevaringsrum? Så tag et kig på de forskellige produkter eller kontakt os blot! Vores dedikerede konsulenter står til din rådighed for at hjælpe dig med at finde den ideelle løsninger til dit projekt.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt