Back to top
Tawk.to

FalcoLok cykelbokse i Finland

Home Projekter FalcoLok cykelbokse i Finland

Falcos partner i Finland har installeret FalcoLok cykelbokse hos Fone Foundation (en uafhængig organisation, der yder tilskud til at fremme akademisk forskning inden for kunst), så medarbejderne sikkert og beskyttet kan parkere deres cykler.

FalcoLok cykelbokse har døre med lås og mellemvægge for at skabe en cykelbokse. Der er installeret en række til 5 cykler og en række til 4 cykler.

Cykelboksene er udstyret med belysning inklusive en bevægelsessensor. De har også et grønt tag, der reducerer vandafledning og kompenserer for CO2-udledning! Siderne og bagvæggene af cykelboksene er forsynet med trådgitter til som kan begrønnes af klatreplanter. På grund af det grønne tag og væggene falder cykelboksene smukt i omgivelserne på ejendommen. Bredden af døråbningen er 700 mm. Cyklerne kan nemt placeres i skabet.

Falco er aktiv i forskellige lande. I Tyskland, Danmark og Storbritannien sælges Falco-produkter gennem vores datterselskaber. Derudover har vi repræsentation i mange europæiske lande, herunder Finland.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt