Back to top
Tawk.to

KAB og Falco A/S kræser for cyklisterne

Home Projekter KAB og Falco A/S kræser for cyklisterne

Noget nyt SKULLE der til.

Beboerne hos KAB’s afdeling på Løventandsvej iBrønshøj var i budgettet blevet begunstiget med midler til en ny og bedre cykelparkering.

I fællesskab fandt man frem til at løsningen måtte være en cykelparkering, der beskytter cyklerne bedst muligt og på samme tid passer ind i omgivelserne.

Her er så resultatet. FalcoLok cykeloverdækningen 4 stk. på 5 x 8 meter med lodret beklædning i hårdttræ og med en masse gode cykelpladser inden i.

FalcoLok kan vel nærmest betegnes som et klassisk cykelskur, i ordets mest positive betydning. Konstruktionen i galvaniseret stål og smuk træ beklædning passer perfekt til området og beboerne kan nu sætte cyklen i et skur og være sikker på at have en tør cykel HVER morgen.

Projektet er i øvrigt værd at nævne også med montør øjne. Falco A/S har opsat disse 4 skure på ny rekord. I alt 6 arbejdsdage for i alt 160 m2 skure fordelt på 4 stk.…

Det kunne ikke have været gjort uden et super samarbejde med KAB’s lokale administrator og det viser mere end noget at samarbejde i sidste ende sparer penge…

FalcoLok er en af de mest populære overdækninger i Falcos sortiment og på hjemmesiden findes der rig information omkring modeller og muligheder.

Kontakt os for yderligere oplysninger omkring FalcoLok cykeloverdækning eller andre af vore produkter på info@falcoas.dk eller telefon 7536 8100

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt