Back to top
Tawk.to

Mulernes Legatskole vælger den ideelle parkering

Home Projekter Mulernes Legatskole vælger den ideelle parkering

Cykelparkeringen på Mulernes Legatskole i Odense trængte til en opgradering, da den ikke var tidsvarende eller levede op til skolens krav.

Samarbejde

Ledelsen på Mulernes Legatskole havde i samarbejde med eleverne på skolen undersøgt, hvad den bedste cykelparkering ville være for dem. Valget faldt på FalcoIdeal 2.0, da alle cykler kan parkere i dette stativ uden at få forhjulet bøjet eller de populære magnetcykellygter ødelagt. Eleverne ønskede dog en større center-til-center afstand og at alle cykelparkeringspladser var lave, så man blot skulle trille forhjulet ind i stativet. Den justering imødekom Falco, og derfor er der nu monteret 350 pl. FalcoIdeal 2.0 cykelparkering.

Hva’ med knallerterne?

Knallerterne skulle selvfølgelig også have mulighed for at blive fastlåst. Dette klares nemt ved at låse den fast i FalcoLoops håndtag. Fordelen ved FalcoLoop er, at når den ikke er i brug falder den på plads ned i belægningen. Nu kan hele området bruges uden at nogen falder over fastlåsningsankeret.

 Hvis du ønsker at investere i den ideelle cykelparkering, sidder vi klar ved telefonerne på 7536 8100 eller mail info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt