Back to top
Tawk.to

NRGI Arena valgte Falco-DK

Home Projekter NRGI Arena valgte Falco-DK

Århus Stadion/NRGI Arena manglede cykelparkering til området foran indgangen, for naturligvis ankommer flere af arenaens gæster på cykel!

Med den meget positive respons Falco har modtaget om Falco-DK ville den ideelle løsning være Falco-DK - cykelstativet hvor alle slags dæk passer i cykelklemmen. Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning og med 50 cm mellem cyklerne.

Området, der var sat af til cykelparkering, gjorde plads til 3 rækker - 1 enkeltsidet og 1 dobbeltsidet og 1 enkeltsidet cykelparkering. Dermed var skabt en fin indramning af området hvor cyklerne kan parkeres og står nu ikke længere alle andre steder end der, hvor det er tilsigtet.

Med Falco-DK's unikke design gives plads til magnetcykellygterne som idag sidder på rigtigt mange cykler. De 500 mm ctc som cykelstativet har, giver cyklisterne mulighed for at parkere cyklen som mange foretrækker det, nemlig ved at køre cyklen ind i cykelklemmen.

Ønsker du at vide mere om Falco-DK - eller ønsker du at købe cykelstativet Falco-DK skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt