Back to top
Tawk.to

Ny cykelparkering hos Rybners Gymnasium i Esbjerg.

Home Projekter Ny cykelparkering hos Rybners Gymnasium i Esbjerg.

Ombygning af Rybners Gymnasium kræver også en ny og funktionel cykelparkering. Med valget af Falco-DK cykelstativ blev der plads til 120 cykler , i første omgang, på en overskuelig og let tilgængelig måde.

Falco-DK cykelstativ blev valgt på grund af modellens mulighed for at modtage cykler med forskellige dæktykkelser og en udformning, der ikke ødelægger lygter monteret på forhjulets nav.

Falcos samarbejde med entreprenør henover projektets realisering endte ud i mange korte men dobbeltsidede rækker, hvor alle har kort og let adgang til stativet.

Resultatet er et smukt og ikke mindst meget let overskueligt parkeringsområde, der ganske kort tid efter færdiggørelse er så stor en succes, at flere stativer nødvendigvis må til inden for kort tid.

Cykelparkering her er et super eksempel på, hvordan en god dialog i etableringsfasen ender ud med en cykelparkering ”lige efter bogen”.

Falco A/S takker de involverede i projektet for godt samarbejde.

Rybners er ikke alene om at opsætte Falco-DK cykelstativer. 2013 blev året, hvor rigtig mange skoler tog modellen til sig og der er nu ingen tvivl om, at den er kommet på markedet for at blive.

Falco er stolte over at kunne kalde Falco-DK cykelstativ for en ny-klassiker…

Mere Information omkring Falco-DK cykelstativ eller andre af vore produkter findes her på siden. Er der yderligere spørgsmål til vort sortiment eller omkring et spændende projekt, kontakt da Falco AS på info@falcoas.dk eller ring til os på 75 36 81 00.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt