Back to top
Tawk.to

Project: Amager Ressourcecente

Home Projekter Project: Amager Ressourcecente

Ved Amager Ressourcecenter finder du både en FalcoZan overdækning, et hegn og FalcoDK cykelparkering til 62 cykler. FalcoZan overdækningen er ca. 2,5x10 meter lang og rummer de 20 cykelparkeringspladser. Overdækningen er kendt for sin stringente form som passer godt ind i de fleste områder og beklædningen spiller godt sammen med det galvaniserede stål både hvor træet er nyt og når det har fået lidt patina og bliver grå, som ubehandlet hårdttræ gør.

Genbrug – Kan man det?

I vores stræben efter at udnytte alle stumper træ, har vi indledt samarbejde med en virksomhed, som fingerskarre overskudstræet for os så vi kan bruge mest muligt af en planke. Det giver overdækningen et levende udseende uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Cykelparkering

FalcoDK er et meget populær cykelstativ, hvor de gængse cykeldæk alle kan parkere. Ydermere har vi i  FalcoDK’s design, taget hensyn til de populære magnetcykellygter, så de  ikke blev ødelagt når cyklen parkeres. 

Kan du se FalcoZan eller FalcoDK i et af dine projekter, så tag fat i os på 75368100 og lad os finde den rigtige løsning for jer.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt