Back to top
Tawk.to

Project: Hvidovre Hospital

Home Projekter Project: Hvidovre Hospital

I en træoverdækning på Hvidovre Hospital kan personale og besøgende parkere deres cykler i det populære Falco-DK cykelstativ. 170 pladser blev det til og alle typer cykler kan finde en plads her.

Selve overdækningen er bygget af træ på stedet, hvorfor udfordringen i dette projekt var at specialdesigne længderne på cykelparkeringen så de passede præcist til søjlerne i overdækningen. Ønsket var nemlig at vægmontere al cykelparkering, så det ville være nemt at vedligeholde og feje området rent, uden søjler og stativer skulle være i vejen og drille.

Falco-DK er designet specielt til det danske marked med de 50 cm center til center afstand. Sådan som vi kan lide det her i Danmark. Alle typer cykeldæk passer i dette stativ, da det har en konisk klemme. Desuden er der i designet af Falco-DK cykelparkeringen taget hensyn til de meget populære magnet cykellygter, så de ikke bliver ødelagte når de køres ind i stativet.

Til dette projekt var det helt klart Falco-DK der egnede sig bedst til ønskerne. Hvis du gerne vil vejledes i  om det er Falco-DK eller et af de andre cykelstativer i programmet, som  bedst egner sig  din cykelparkeringsopgave skal du velkommen til at ringe på 7536 8100 eller sende en mail til info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt