Back to top
Tawk.to

Projekt: Campus Esbjerg

Home Projekter Projekt: Campus Esbjerg

Ved Campus Esbjerg  er der skabt et godt udeareal, hvor der er plads til samtale og refleksion. Et område hvor man sammen med andre eller alene, kan sidde og nyde udsigten eller lige få læst op på lektierne, med fuglefløjt som selskab.

På området er der 3 grupper med FalcoLinea stole, der byder velkommen til et lille hvil.  Ved en lille sø er der placeret 2 mindre grupper og lidt derfra er der en halvmåne med en større gruppe stole.

FalcoLinea stolen er her monteret på terræn og stolene har hårdttræ med en ramme af  laserudskåret stål, der efter varmgalvanisering er blevet  pulverlakeret så stolen får en flot finish og med et æstetisk, let og indbydende design.

FalcoLinea er en serie der består af flere forskellige  gade- og parkmøbler i træ/stål eller stål/stål. Alle møbler har en rigtig god siddekomfort og kan leveres med armlæn hvis det ønskes. Serien er med sine udtryk velegnet til det moderne byggeri men passer også fint ind i områder hvor byggeriet er mere af traditionel design. Du kan læse meget mere om FalcoLinea serien i vores her. 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt