Back to top
Tawk.to

Projekt: FalcoScandic i Finland

Home Projekter Projekt: FalcoScandic i Finland

På det finske hospital Hyvinkää har vores partner Elpac installeret cykeloverdækning, hvor hospitalsansatte kan opbevare deres cykler sikkert og tørt. Der er cykelstativer med spændebeslag i kalechen. Der er også en cykelreparationssøjle FalcoFix, der yder assistance ved mindre defekter på cyklen. Overdækningen er udstyret med automatiske skydedøre, som medarbejderne kan betjene med deres ADK. 

Robust cykeloverdækning

FalcoScandic er et gennemsigtigt, robust cykeloverdækning, som er specielt designet af Falcos designteam til vores partnere i områder med høj snebelastning.

FalcoScandic-taget består af aluzink profilplader. Overdækningens vægge består af sikkerhedsglas. Den stærke konstruktion af denne cykeloverdækning består udelukkende af stål. Stålet er varmgalvaniseret og pulverlakeret i en mørk farve.
Du kan se en video af overdækningen installeret i Finland, her:

Cykelstativ med fastgørelsesmulighed

De ansatte kan opbevare deres cykler i Ideal 2.0 cykelstativer. Der er mulighed for at fastlåse cyklen til stativet som gør det til en ekstra sikring af cyklen. 

FalcoFiks 2.0 cykelreparationssøjle

FalcoFiks er en fantastisk service, som medarbejderne kan tilbyde medarbejderne. FalcoFiks 2.0 er udstyret med grundlæggende værktøjer til hurtigt og nemt selv at udføre mindre reparationer og justeringer på cyklen.

 

Søger du en lignende løsning, så tag endelig kontakt til vores salgsafdeling på 75368100 eller info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt