Back to top
Tawk.to

Projekt Nagel, Vejle

Home Projekter Projekt Nagel, Vejle

Vi har nogle spændende nyheder at dele med jer! Vores seneste projekt, Nagel i Vejle, har været en stor succes og har allerede gjort en stor forskel for de ansatte, med nem parkering og en affaldsstation i et stilfuldt design. Vi er stolte af at have bidraget til at skabe en mere bæredygtig og praktisk løsning for de ansatte hos Nagel.

Projektet ved Nagel indeholder 2 overdækninger med løsning til cykelparkering, samt et hegn til affaldsstation. Vi har brugt vores FalcoZan-180 overdækning, FalcoLok nedløb. Bagvæg samt gavl er beklædt i vores populære  FSC® certificerede hårdttræsplanker, som beskytter cyklerne mod vind og vejr.

Hegnet omkring affaldsstationen består af fire sider med 6 stk. 100x50mm stolper og 4 stk. 100x100mm hjørnestolper. Igen beklædt med vores hårdttræsplanker, for et komplet stilfuldt udseende.

Vi er glade for at kunne tilbyde en praktisk og bæredygtig løsning til cykelparkering, overdækning og hegn som kan tilpasses lige nøjagtig Jeres projekt.  Nagel-projektet er et eksempel på vores ekspertise og engagement i at hjælpe vores kunder i mål.

Vi håber, at I vil overveje at bruge vores løsninger til jeres kommende projekter. Vores team af eksperter står altid klar til at hjælpe med at skræddersy den bedste løsning til netop jeres behov.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt