Back to top
Tawk.to

Projekt: Odder Station

Home Projekter Projekt: Odder Station

Med vores cykelparkeringsløsninger har vi skabt en cykelvenlig forvandling, der har gjort en betydelig forskel for den hyggelige Odder Station og dens brugere. Den dobbeltsidede FalcoGamma overdækning er en moderne og stilfuld tilføjelse til stationsområdet, der også formår at komplementere den ældre arkitektur på stedet. Med den nye overdækning og cykelparkering har vi sikret, at cyklerne nu er beskyttet mod vind, vejr og tyveri. For at opnå dette har vi brugt følgende produkter til vores projekt:

1. Dobbeltsidet Overdækning - Model FalcoGamma

Vores overdækning i model FalcoGamma er designet til at beskytte jeres cykler mod vind og vejr. Den elegante og funktionelle struktur giver jer en tør parkeringsplads, uanset hvordan vejret arter sig. Vi har sørget for, at regnvand ledes væk effektivt med den indbyggede tagrende og regnvandsudløb. Alt stål er selvfølgelig varmgalvaniseret og søjlerne blev leveret med betonfod, til nedstøbning.

Læs mere om FalcoGamma her.

2. Cykelparkering - Model FalcoLevel Premium+

Vi har skabt 40 moderne cykelparkeringspladser ved at anvende model FalcoLevel Premium+. Disse parkeringspladser er ikke bare funktionelle, men også praktiske og pladsbesparende. Med den fulde udtræksskinne og gaspatroner er det en lethed at parkere og tage cyklen med, hvilket sparer jer tid og besvær. så cyklisterne trygt kan forlade deres tohjulede venner og tage toget uden bekymring.

Vi er taknemmelige for det samarbejde, vi har haft med Odder Station under hele projektet. Sammen har vi skabt en cykelparkerings løsning der er til gavn og glæde for alle.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt