Back to top
Tawk.to

Radiometer Medical tager sig godt af cyklerne

Home Projekter Radiometer Medical tager sig godt af cyklerne

Hos Radiometer Medical ApS i Brønshøj har Falco i samarbejde med vores dygtige montør igennem 10 år leveret og monteret overdækket cykelparkering til de mange ansatte. Vigtigheden af god kvalitet og brugbarhed har igennem hele projektet været prioriteret højt hos Radiometer Medical. Derfor er Falco’s produkter også det oplagte valg til at løse denne opgave. 

Samspil mellem nyt og gammelt

På området var der for år tilbage allerede etableret overdækket cykelparkering, så derfor faldt valget på den stilrene FalcoRail Low cykeloverdækning, som med sit buede tag mindede mest om den allerede eksisterende overdækning. FalcoRail Low overdækningen har slagfast polycarbonattag, der tillader sollyset at strømme igennem de gennemsigtige tagplader, og som derfor fremstår let og enkel.

Den ideelle cykelparkering

Falco-ideal 2.0 cykelparkeringen blev valgt, da det er det mest alsidige cykelstativ, Falco har i sortiment. Man kan parkere både med for- og baghjulet og fastlåse det til selve stativet i det påsvejste øje og sikre sin cykel endnu bedre mod tyveri. Falco-ideal 2.0 cykelstativet er designet på en sådan måde, at belastningen ligger på for- eller baggaffel i stedet for på selve hjulet. De to gummibeklædte ”arme” støtter gaflerne uden at skramme og passer på magnetcykellygterne, så de ikke tager skade. I dette cykelstativ kan dæk med en bredde op til 55 mm parkeres, så racercyklen med de tynde dæk og mountainbiken med de tykke dæk kan begge parkeres godt og sikkert her. Falco-ideal 2.0 stativet er bare ideelt!

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt