Back to top
Tawk.to

Renovering af Farsø Skole

Home Projekter Renovering af Farsø Skole

Farsø skole har gennemgået en stor renovering af både bygninger og udeområdet. I forsommeren 2011 henvendte Farsø skole sig til Falco fordi de havde brug for en god løsning til parkering af  elevernes cykler. Der var ikke meget tvivl om at det skulle være cykelstativet Falco-DK. Der er ikke meget at tage fejl af og derfor også let for eleverne at overholde de lokale "parkeringsregler". Det naturlige valg blev derfor Falco-DK der passer på magnetlygterne, som er meget populære på skoleelevers cykler.

For at optimere stativet mest muligt har vi i samarbejde med Reelight, der producerer magnetlygter monteret på forhjulets nav, designet det således at ringen ikke ødelægger lygten. Flere kunder har gjort os opmærksom på at det med de fleste cykelstativer i dag ikke er muligt at parkere uden at ødelægge de ofte dyrt indkøbte lygter.

Den ekstra ihærdighed i arbejdet med at udvikle Falco-DK har givet pote og stativet er således et af Falco A/S's meste solgte produkter overhovedet.

Falco-DK dobbeltsidet leveres i standardlængder med pladser til 6, 8, 10 og 12 cykler og de forskellige standardlængder kan frit kombineres. Stativet leveres naturligvis også som enkeltsidet, væghængt og i 45° samt nedstøbt.

I forhold til nedstøbning af søjlerne har Falco et nyt tiltag idet mange pladser i dag er multifunktionelle. Dette betyder at søjler kan leveres som aftagelige med det populære kvik-lås-system og dermed let fjernes hvis arealet ønskes brugt til andre formål, hvorefter cykelstativet efterfølgende igen kan etableres på pladsen.


Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning og med 50 cm mellem cyklerne.

Ønsker du at vide mere om Falco-DK - eller ønsker du at købe cykelstativet Falco-DK skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på 'www.falcoas.dk

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt