Back to top
Tawk.to

Solrig pause for medarbejderne hos Timberland

Home Projekter Solrig pause for medarbejderne hos Timberland

Falco har møbleret udeområdet for firma Timberland B.V. i Almelo. Der er i alt blevet investeret i fem borde og ti plinte – alle speciallavet så det passer netop dette område. Falco er specialister i at udnytte udeområdet bedst muligt med produkter som har en fremragende funktionalitet og design.

FalcoBloc-serien

FalcoBloc-serien er en serie der passer perfekt til tidens trend og farve. Serien er karakteriseret af sit stramme design kombineret med materialet: hårdttræ med varmgalvaniseret stål.

FalcoBloc bord

FalcoBloc bordet har et stramt design, og danner sammen med bænken et smukt sæt. Bordet er leveret som fritstående med afslutningsstykker til bordbenene, hvilket har den fordel, at det dermed er let at flytte.

FalcoBloc plint

FalcoBloc plinten er leveret med tre benstøtter og tre hårdttræsplanker. Plinten har også afslutningsstykker til benene, så den kan flyttes, hvorhen det måtte ønskes.

Vejledning

Er du på udkig efter et speciallavet produkt? Kontakt Falco nu! Vi vil gerne hjælpe dig. Vores salgsteam står klar til at vejlede dig i, hvordan dit udeområde udnyttes bedst muligt.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt