Back to top
Tawk.to

Stilren og solid overdækket cykelparkering til Campus i Aabenraa

Home Projekter Stilren og solid overdækket cykelparkering til Campus i Aabenraa

På UC Syd i Aabenraa kan de mange elever og personale parkere deres miljøvenlige transportmiddel, cyklen, under den dobbeltsidede og stilfulde FalcoRail overdækning. Der er plads til 36 cykler i det sikre og robuste dobbeltsidede cykelstativ, Falco-ideal 2.0.

 

Kvalitetsoverdækning, der passer ind

Det moderne campus, der blev bygget i 2017, manglede god, gedigen overdækket cykelparkering. Valget faldt på den lette og elegante FalcoRail overdækning, der passer perfekt ind til omgivelserne. Tag dog ikke fejl - selvom den ser let ud med sine enkle linjer og gennemsigtige buede polycarbonattag er styrken i top. 

Alsidig cykelparkering til mange forskellige cykler

Cykelparkeringen Falco-ideal 2.0 er det bedste stativ at tilbyde sine cyklister, da det rummer flest mulige forskellige cykler. Cykelstativet har høje og lave pladser, der gør, at der kan placeres endnu flere pladser under overdækningen. Med sine gummibeklædte ”arme” bærer cykelstativet cyklen i for- eller baggafler, og cykler med dækbredder op til 55 mm parkeres sikkert og trygt der. Hvis cyklen også er udstyret med de populære magnetcykellygter, er der ingen fare for at de går i stykker, for det er der naturligvis også tænkt på.

Bæredygtige materialer

Det robuste grundmateriale er 100% genanvendeligt stål, der efterfølgende er varmgalvaniseret for en endnu længere holdbarhed. Polycarbonattaget er slagfast, så UC Syd har virkelig investeret i et højkvalitetsprodukt med en lang levetid. 

Hvis du mangler mere information omkring overdækninger og cykelparkering, er du velkommen til at ringe på tlf.: 7536 8100, sende en mail til: info@falcoas.dk eller benytte dig af kontaktformularen eller chatten. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt